Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011

Ροζ σκάνδαλο συγκλονίζει τη Σητεία


Της Ευαγγελίας Καρεκλάκη

Ροζ σκάνδαλο με δύο φίλες στη Σητεία

Πώς πιάστηκε “στα πράσα” η μία με τα σημαδεμένα ...

Θύμα «ροζ» εκβιασμού από πρώην φίλη της έπεσε μία 36χρονη από την Σητεία, η οποία αναγκάστηκε να........

 προσφύγει στην Αστυνομία προκειμένου να γλιτώσει από τον εφιάλτη, τον οποίο ζούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο γυναίκες στο παρελθόν υπήρξαν φίλες. Οι σχέσεις τους όμως διαταράχθηκαν και έτσι οι δρόμοι τους χώρισαν.

Η 39χρονη, η οποία και συνελήφθη, πριν από λίγες ημέρες άρχισε να απειλεί την 36χρονη ότι θα αποκαλύψει στον σύζυγο και στον πατέρα της ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και ότι θα της «διέλυε» το σπίτι. Η 36χρονη που αρνείται ότι είχε συνάψει παράνομο δεσμό, εξοργίστηκε από τον εκβιασμό της άσπονδης φίλης της και της έκλεισε το τηλέφωνο.

Εκείνη όμως δεν πτοήθηκε, προειδοποιώντας την ότι θα έβγαινε χαμένη από το «σκάνδαλο».

Την προειδοποίησε ότι αν δεν της κατέβαλε το χρηματικό ποσό των 3000 ευρώ, τότε θα αποκάλυπτε στην οικογένεια της τις …ερωτικές της περιπέτειες.

Η 36χρονη που επιμένει ότι πρόκειται για συκοφαντίες, αποφάσισε να πάει στην Αστυνομία και να καταγγείλει την πρώην φίλη της. Αστυνομικοί της συνέστησαν ότι θα έπρεπε να εμφανιστεί ενδοτική και να κλείσει ραντεβού μαζί της προκειμένου δήθεν να της παραδώσει τα χρήματα που ζητούσε ώστε να «κλείσει» η υπόθεση του εκβιασμού. Φυσικά τα χρήματα που θα παρέδιδε θα ήταν προσημειωμένα.

Η συνάντηση μεταξύ των δύο γυναικών κανονίστηκε για προχθές το βράδυ μέσα στην πόλη της Σητείας. Η 36χρονη παρέδωσε στην καταγγέλλουσα 60 προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

Η 39χρονη τα έβαλε στην τσάντα της, όμως λίγα βήματα πιο πέρα την περίμεναν αστυνομικοί που την συνέλαβαν.
patris.

Δεν υπάρχουν σχόλια: