Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Ήταν 10 μέρες νεκρός ο γιος βουλευτή και δεν το κατάλαβε κανείς

Για δέκα ολόκληρες μέρες, η σορός 25χρονου φοιτητή βρισκόταν σε ρέμα έξω από το Αίγιο και κανείς δεν κατάλαβε το παραμικρό. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την τραγική εξέλιξη της εξαφάνισής του, ενώ το πτώμα του ανακαλύφθηκε τυχαία από έναν αλλοδαπό.   

H είδηση έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Αχαϊας και όχι μόνο. Το πτώμα βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση μέσα....
σε αυλάκι στην περιοχή της Ακολης Αιγιαλείας.

Η σορός ανήκει στον γιο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Θωμά από την Πάτρα και εντοπίστηκε εντελώς τυχαία από διερχόμενο άνδρα Πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος μπήκε μέσα στο ρέμα για την φυσική του ανάγκη και κατατρόμαξε, όταν ανακάλυψε ότι δίπλα του κείτονταν ένας νεκρός.    

Μάλιστα, σύμφωνα με εκτιμήσεις της ιατροδικαστού κας Αγγελικής Τζιόλα, ο άνδρας πρέπει να βρισκόταν γύρω στις 10 μέρες μέσα στο ρέμα, κάτι που κατέστησε τον  προσδιορισμό βασικών στοιχείων για τον ίδιο εξαιρετικά δύσκολο.

Aμέσως ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Αιγίου, ενώ λίγες ώρες αργότερα με την βοήθεια της Πυροσβεστικής υπηρεσίας η σορός οδηγήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για την περαιτέρω νεκροψία-νεκροτομή.

Τα αίτια του θανάτου του 25xρονου φοιτητή παραμένουν άγνωστα. Όπως αναφέρουν στην ιστοσελίδα filodimos ασφαλείς αστυνομικές πηγές, στην κατοχή του εκλιπόντος βρέθηκαν φάρμακα, ποσότητα των οποίων φαίνεται πως είχε καταναλώσει ο ίδιος με σκοπό να δώσει τέλος στην ζωή του.

Aνακοίνωση της οικογένειας:

Με μια λιτή ανακοίνωση, η οικογένεια του πρώην υφυπουργού Παιδείας Γιώργου Θωμά, γνωστοποιεί το θάνατο του γιου τους Πέτρου-Μάριου Θωμά. Όπως τονίζει η ανακοίνωση, ο νεαρός αντιμετώπιζε χρόνιο καρδιακό πρόβλημα, ενώ για τα ακριβή αίτια του θανάτου του έχει διαταχθεί ιστολογική και τοξικολογική εξέταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας: Αύριο Τρίτη στις 14 Ιουνίου στις 4 το απόγευμα θα γίνει η κηδεία του 25χρονου φοιτητή Πέτρου-Μάριου Θωμά που βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ νεκρός στην Ακολη. Ο άτυχος νέος, που ήταν γιος του Αχαιού πολιτικού Γιώργου Θωμά, αντιμετώπιζε χρόνιο καρδιακό πρόβλημα. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του του Πέτρου Θωμά έχει διαταχθεί ιστολογική και τοξικολογική εξέταση. Η οικογένεια του Γ. Θωμά ευχαριστεί όλους όσους τους συμπαραστέκονται στο βαρύτατο πένθος τους.   
star

Δεν υπάρχουν σχόλια: