Κυριακή 9 Μαΐου 2010

ΠΟΛΥ "ΜΙΚΡΟΣ" Ο ΑΛΕΞ.

Δριμεία κριτική των ανανεωτικών του ΣΥΝ στην αποχή Τσίπρα από τη σύσκεψη των αρχηγών...
«Σοβαρό λάθος» χαρακτηρίζει η ανανεωτική πτέρυγα του ΣΥΝ την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να μην συμμετάσχει στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εκφράζοντας την Κυριακή την αντίθεσή της στην στάση του προέδρου του ΣΥΝ.
«Η άρνηση αυτή δίνει την εικόνα μιας αριστεράς που φυγομαχεί, δεν έχει εμπιστοσύνη στις θέσεις της, στην αντοχή τους στο διάλογο, ειδικά στην κρίσιμη στιγμή που περνά η χώρα με την επιβολή των μονόπλευρων οικονομικών μέτρων την ώρα που οι αγώνες των εργαζομένων και οι κινητοποιήσεις τους βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη» αναφέρει η πτέρυγα στη σχετική της ανακοίνωση.
«Ιδιαίτερα μετά τη δολοφονία των τριών εργαζομένων» σημειώνεται, «η άρνηση συμμετοχής στη σύσκεψη δίνει επιχειρήματα σε όσους επιδιώκουν να καλλιεργηθεί η εικόνα μιας αριστεράς που υποτιμά την έκρηξη της βίας και την αφήνει εκτεθειμένη στις συκοφαντικές επιθέσεις των αντιπάλων της».
Η ανανεωτική πτέρυγα του ΣΥΝ αναφέρεται επίσης και στην τροποποίηση την Παρασκευή διάταξης στο νομοσχέδιο για την στήριξη, που είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από την αντιπολίτευση και την οποία είχε στηλιτεύσει ο Α.Τσίπρας στην επιστολή του στον Πρόεδρο με την οποία του κοινοποιούσε την απόφασή του για την διάσκεψη: «Η πρωτοφανής κοινοβουλευτική μεθόδευση αλλαγής ψηφισμένου νομοσχεδίου, δε δικαιολογεί την απόφαση αποχής.
Στη κορυφαία σύσκεψη η ηγεσία του ΣΥΝ θα είχε τη δυνατότητα να θέσει όλα τα ζητήματα που αφορούν τις εξαιρετικά κρίσιμες εξελίξεις για τον τόπο» αναφέρει η ανακοίνωση της Κυριακής.
Κλείνοντας, η ανακοίνωση της ανανεωτικής πτέρυγας αναφέρει ότι «η διάρρηξη της κοινωνικής συνοχής, η τυφλή βία, οι θεσμοί που πλήττονται, το όλο οικονομικό πρόβλημα και οι προτάσεις διεξόδου θα ήταν η δική μας ατζέντα» ενώ «θα μπορούσε επίσης να τεθεί και να καταδικαστεί η κοινοβουλευτική εκτροπή της Παρασκευής»...
NEA
από nonews-NEWS

ΒΡΕ, ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ !!!!!


Που να βρει όμως τώρα Λαλιώτη και Πάχτα να του κάνουν το χατίρι........