Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ "ΦΟΥΣΚΑ" ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ..


Η επικοινωνιακή φούσκα Ψωμιάδη άρχισε να συρρικνώνεται...

Ενώ ο Π. Ψωμιάδης, αμήχανος κατηγορούμενος για μια από τις πάμπολλες υποθέσεις του, αναζητούσε δήθεν πριν 4 μέρες το δικηγόρο του στη διπλανή αίθουσα του δικαστηρίου, αλλά αυτός όλως παραδόξως ήταν άφαντος και η δική αναβλήθηκε, η πτώση στις δημοσκοπήσεις ήταν ραγδαία σε λιγότερο από ένα μήνα.

Σε διάστημα ενός μηνός η υποψηφιότητα Μπόλαρη για την Κεντρική Μακεδονία, παρά την καθυστερημένη ανακοίνωσή της και τα...

λιγοστά μέσα, κερδίζει συνεχώς έδαφος. Φαίνεται πως ο τεκμηριωμένος και σεμνός λόγος του Σερραίου πολιτικού βρίσκει όλο και περισσότερη ανταπόκριση από τους πολίτες μιας Περιφέρειας που βιώνουν σκληρά την αποβιομηχανοποίηση, το κλείσιμο των βιοτεχνιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την υποβάθμιση του αγροτικού εισοδήματος. Η παράσταση Ψωμιάδη βαίνει προς το τέλος της καθώς νέα επιβαρυντικά στοιχεία έρχονται να προστεθούν στον ήδη επιβαρυμένο φάκελο των υποθέσεων της Νομαρχίας Θεσαλονίκης. Κι ας καθυστερεί ο εισαγγελέας να συναντήσει τους Επιθεωρητές του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για να προχωρήσει η υπόθεση της λίμνης Κορώνειας.

Σε δημοσκόπηση της GPO που διενεργήθηκε, τέλος Σεπτεμβρίου, για λογαριασμό του Mega στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Παναγιώτης Ψωμιάδης προηγούνταν με ποσοστό 42% έναντι 18.4% του Μάρκου Μπόλαρη που συγκέντρωνε 18,4%, ενώ ακολουθούσαν ο Κυριάκος Βελόπουλος με 9.1%, η Ασημίνα Ξηροτύρη με 3.9%, ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης με 3.9%, ο Τάσος Κουράκης με 2.8% και ο Μιχάλης Τρεμόπουλος με 2%. Στον β’ γύρο, ο κ. Ψωμιάδης συγκέντρωνε 49,5% έναντι 30,4% του κ. Μπόλαρη

Στην πανελλαδική δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research, η οποία έγινε στις 6 και 7 Οκτωβρίου και δημοσιεύεται στο σημερινό ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ η διαφορά από 19,1 γίνεται 3,9 μέσα σε ένα μήνα!

Για τη μάχη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ο κ. Π. Ψωμιάδης εμφανίζεται να διατηρεί προβάδισμα με 35,9% έναντι του κ. Μ. Μπόλαρη (26,6%). Ο κ. Ψωμιάδης εμφανίζεται να κερδίζει και τον δεύτερο γύρο, αλλά με οριακό προβάδισμα, συγκεντρώνοντας 41,2% έναντι 37,3% του κ. Μπόλαρη.
Απο press.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: