Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Περί "προεκλογικών" εγκαινίων!

Είχαμε αναφερθεί και πήραμε θέση για το θέμα των "προεκλογικών" εγκαινίων της Νομαρχίας σε Ζερβοχώρια και Μ. Παναγία!
Η Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής με δελτίο τύπου κατήγγειλε το Νομάρχη και ο Νομάρχης απάντησε σ' αυτό και δικαιολογήθηκε! (τα δελτία τύπου δεν μας τα έστειλε ούτε το ΠΑΣΟΚ (σκασίλα μας!), ούτε και η Νομαρχία (δεν έστελνε ποτέ)).Δεν θα επαναλάβουμε τη θέση μας επί του θέματος, αλλά θα θέλαμε να ρωτήσουμε τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ:"Εκείνον το Δήμαρχο των Ζερβοχωρίων εσείς δεν τον στηρίξατε; Εκείνον τον ανεκδιήγητο Δήμαρχο που θέλει να δώσει όνομα σε Εθνική οδό, που περνάει από το χωριό του, δεν μπορείτε να τον συμμαζέψετε; Ποιος τελικά νομίζετε ότι φταίει ο Ζωγράφος ή ο Μπάτζιος;"
τι ρε ξεφτιλισμένοι που είστε !
από respentza

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Κέρδισε, αλλάζοντας το προφίλ του Έλληνα πολιτικού...


Θα λέγαμε ίσως επέβαλε ένα άλλο προφίλ στη νέα πολιτική σκηνή.
Τον ήπιο λόγο,
το χαμόγελο,
τους χαμηλούς τόνους που πείθουν.
Κέρδισε...
Nonews-NEWS

Πυροτέχνημα για νέο ντιμπέιτ...


Στον επίλογο, που δεν υπήρχε και η δυνατότητα απάντησης, πέταξε το πυροτέχνημα για ένα νέο ντιμπέιτ. Κατάλαβε ότι έχασε και ζητάει μια ακόμη ευκαιρία. Σιγά που θα του τη δώσει ο άλλος...
Nonews-NEWS

Νεύρα και ψέματα από Καραμανλή

Πρόβα αντιπολίτευσης έκανε χθες το βράδυ ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στο ντιμπέιτ με τον Γιώργο Παπανδρέου. Αντιλαμβανόμενος από νωρίς ότι έχανε κατά κράτος από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, επιδόθηκε σε βαθιές βουτιές στο παρελθόν, ασκώντας σκληρή... αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ με στοιχεία τα οποία έπασχαν εμφανώς από πλευράς αλήθειας. Νευρικός, αγχωμένος και ιδιαίτερα επιθετικός με τον κ. Παπανδρέου, ο κ. Καραμανλής προσπάθησε να διασώσει ό,τι μπορούσε από την προσωπική του στρατηγική που είναι ότι εκπροσωπεί την υπεύθυνη στάση απέναντι στα προβλήματα της χώρας, έναντι της ανευθυνότητας και του λαϊκισμού του ΠΑΣΟΚ. Ωστόσο, όχι μόνο δεν κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά στη διάρκεια του χθεσινού ντιμπέιτ κατέρρευσε και το επικοινωνιακό πλεονέκτημα που ώς χθες διέθετε έναντι του κ. Παπανδρέου. Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι ο κ. Καραμανλής κινδυνολόγησε χωρίς υπεκφυγές, υποστηρίζοντας ότι τυχόν νίκη του ΠΑΣΟΚ «βάζει τη χώρα σε περιπέτειες».
τα Νέα on-line

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Μήνυμα διακυβέρνησης...

Η σύνθεση του ψηφοδελτίου Επικρατείας ήταν ένα ακόμη μήνυμα του Γ. Παπανδρέου προς την κοινωνία και το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ ότι εννοεί αυτά που λέει. Ο πρόεδρος του Κινήματος επέλεξε νέα πρόσωπα με εντυπωσιακά βιογραφικά και επιτυχημένες επαγγελματικές σταδιοδρομίες ρίχνοντας το βάρος στην ανανέωση.

nonews-News

ΝΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ...ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ....

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.
ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ.
ΤΟΛΜΑΕΙ,ΤΑΡΑΖΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ.
ΤΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΦΙΑ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ.

ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ ..ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ... ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΣ ΑΙΣΧΡΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ..

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Χεστήκαμε από τον φόβο μας για τον μαλάκα.

Αυτό που τον κάνει αηδιαστικό είναι η υποκρισία του που δεν είναι ούτε τίμιος ούτε ικανός.
Είναι φίλος των διαπλεκομένων,εγωιστής ατομιστής & αδιαφορεί για τον υπόλοιπο κόσμο.
Ούτε το ΠΑΣΟΚ τον νοιάζει που τον στηρίζει ούτε οι άνθρωποί του.
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΚΑΚΟΣ.
ΑΓΚΟΠ

Εμείς ξέρουμε ποιός είναι και ποιούς λόγους έχει να βρίζει τον Λαφαζάνη σαν λυσσασμένος.

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Αγρια σφαγή για τους σταυρούς...

Τον τίτλο «η σφαγή των αμνών» δίνουν τα ίδια τα στελέχη της ΝΔ όταν αναφέρονται στους υποψήφιους βουλευτές που έχουν «πέσει» τις τελευταίες εβδομάδες στη μάχη του σταυρού στις περιφέρειες όλης της επικράτειας. Το ιδιαίτερα δυσμενές -για τη συντηρητική παράταξη- πολιτικό κλίμα είναι βέβαιον ότι συμπαρασύρει και πρόσωπα, ενώ παράλληλα μια ενδεχόμενη εκλογική ήττα της ΝΔ θα μειώσει κατά πολύ τον αριθμό των εδρών της ΝΔ, με αποτέλεσμα και προβεβλημένα στελέχη, επί σειρά ετών υπουργοί ή ακόμη και μέλη του στενού επιτελείου των συνεργατών του κ. Καραμανλή να κινδυνεύουν σοβαρά να μείνουν εκτός Βουλής.Ενας...επιπλέον παράγοντας, ο οποίος δεν μπορεί να προσμετρηθεί με ακρίβεια αυτήν τη στιγμή, είναι πώς θα λειτουργήσει το σύνδρομο της τιμωρίας από τους γαλάζιους ψηφοφόρους προς τα προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ
Nonews-News.

Η Ντόρα με πνευμονία !

Στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» νοσηλεύεται από χθες η υπουργός Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη. Οι θεράποντες ιατροί της διέγνωσαν πως πάσχει από πνευμονία και της χορήγησαν ενδοφλέβια αγωγή, χωρίς ωστόσο η κλινική της εικόνα να εμπνέει ανησυχία, όπως τόνιζαν χαρακτηριστικά στα «ΝΕΑ». Σημειώνεται πως για προληπτικούς λόγους ελήφθη από την υπουργό Εξωτερικών επίχρισμα, καθώς οι γιατροί οφείλουν να εξετάσουν το ενδεχόμενο να έχει προσβληθεί από τη νέα γρίπη Α (Η1Ν1), ωστόσο το τεστ ταχείας διάγνωσης στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε αρνητικό.
Μεγάλη απογοήτευση για τους Ν.Δ. Πολυγυρινούς !

Γαλάζιοι δελφίνοι στα χαρακώματα

Στη Ν.Δ. όλο και περισσότεροι προεξοφλούν ότι μια μεγάλη ήττα στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου θα επιταχύνει και τις εξελίξεις για τη διαδοχή του Κ. Καραμανλή.
Στα χαρακώματα για την «επόμενη μέρα» βρίσκονται πλέον οι γαλάζιοι δελφίνοι, καθώς μπροστά στο φάσμα μιας μεγάλης ήττας οι περισσότεροι στη Ν.Δ. προεξοφλούν ότι η 4η Οκτωβρίου θα επιταχύνει και τις εξελίξεις για τη διαδοχή του Κ. Καραμανλή. Παρά τις διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού ότι πρόθεσή του είναι να κρατήσει το τιμόνι της Ν.Δ. ακόμη κι αν ηττηθεί στις εκλογές, προβεβλημένα στελέχη του κόμματος εμφανίζονται πεπεισμένα ότι η αποχώρηση του κ. Καραμανλή από τη Ρηγίλλης θα είναι άμεση, ιδίως εάν η ήττα είναι συντριπτική και το ΠΑΣΟΚ εξασφαλίσει αυτοδυναμία. Οι προϋποθέσεις, άλλωστε, που σπεύδει να θέσει ο ίδιος- να αισθάνεται «χρήσιμος» και να τον θέλει η κομματική βάση- ενισχύουν τη διαδοχολογία στο γαλάζιο στρατόπεδο και φουντώνουν, παράλληλα, το κλίμα ηττοπάθειας. Σε περίπτωση «διαχειρίσιμης» ήττας, τα ίδια στελέχη δεν αποκλείουν ο Πρωθυπουργός να επιδιώξει την παραμονή του στη Ρηγίλλης, αλλά εκτιμούν ότι θα ζητήσει επιβεβαίωση της ηγεσία του μέσα από ένα έκτακτο συνέδριο. Προετοιμάζονται. Το μήνυμα είναι ότι με κάθε σενάριο ήττας η απώλεια της εξουσίας θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου στο εσωκομματικό πεδίο. Και γι΄ αυτή την εξέλιξη είναι κοινό μυστικό στη Ν.Δ. ότι σπεύδουν να προετοιμαστούν οι κ.κ. Ντόρα Μπακογιάννη, Αντ. Σαμαράς και Δημ. Αβραμόπουλος. Τακτικοί συνομιλητές τους επισημαίνουν ότι όλοι μέχρι τις εκλογές θα αποφύγουν κάθε δημόσια αντιπαράθεση, για την οποία θα μπορούσαν να στοχοποιηθούν και να χρεωθούν μερίδιο της εκλογικής ήττας. Αλλά οι περισσότεροι στη Ν.Δ. είναι βέβαιοι ότι μετά τις εκλογές η τακτική τους θα αλλάξει άρδην. Η δημοσκοπική κατάρρευση της Ν.Δ., ωστόσο, αναγκάζει τους επίδοξους διαδόχους και τα επιτελεία τους να ανεβάσουν ταχύτητες.
τα Νέα on line

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ .....


Καταϊδρωμένος ξύπνησε ο Στέργιος ....
.
Είδε ότι είχαν εκλεγεί ο Βαγιωνάς, ο Φλωρίνης και ο Λαφαζάνης ..... και κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ .....
.
Ο Δημητράκης δίπλα, του κρατούσε το χέρι και ζούσε την αγωνία του .....
.
"Υπάρχει ακόμη ελπίδα" ....... του ψιθύρισε......

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Κομμάτια και θρύψαλα η Ν.Δ.

Γαλάζιο «κατηγορώ» για Καραμανλή- Σουφλιά για την επίσπευση των εκλογών και τη μισή κάθαρση. Σημάδια διάλυσης ομολογούν κορυφαία στελέχη
Κομμάτια και θρύψαλα κινδυνεύει να γίνει η Ν.Δ. καθ΄ οδόν προς τις κάλπες. Η ελεύθερη πτώση στις δημοσκοπήσεις και οι αποκλεισμοί από τα ψηφοδέλτια που άναψαν φωτιές, ιδίως εκείνος του Σ. Τσιτουρίδη, φέρνουν στο στόχαστρο της μεγάλης εσωκομματικής γκρίνιας τον Κ. Καραμανλή και τον Γ. Σουφλιά. Η δημοσκοπική κατάρρευση της Ν.Δ., η οποία συνεχίζεται μέρα με τη μέρα, έχει «παγώσει» υπουργούς, βουλευτές και στελέχη, που φοβούνται ότι το κυβερνών κόμμα βρίσκεται πλέον αντιμέτωπο με μια εκλογική συντριβή. Στο παρασκήνιο αμφισβητείται έντονα η απόφαση του Πρωθυπουργού να επισπεύσει τις εκλογές, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ο κομματικός μηχανισμός εμφανίζεται ανέτοιμος να σηκώσει το βάρος μιας προεκλογικής εκστρατείας. «Αντί να αιφνιδιάσουμε το ΠΑΣΟΚ, έχουμε αιφνιδιαστεί εμείς...», σχολίαζε χθες προβεβλημένος υπουργός, ο οποίος παραδέχεται ότι η Ν.Δ. δείχνει από την ημέρα προκήρυξης των εκλογών «σημάδια διάλυσης».
Τα ΝΕΑ on-line

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Δεν δέχτηκε να κατέβει στην Α' Πειραιά - Ήθελε την πρώτη θέση στο Επικρατείας

Εκτός ψηφοδελτίων ΠΑΣΟΚ ο Κώστας Σημίτης
Δεν κατεβαίνει τελικά υποψήφιος ο Κώστας Σημίτης. Ο πρώην πρωθυπουργός δεν έκανε δεκτή την πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να ηγηθεί της Α' Πειραιά ή της Α' Αθήνας, καθώς επιθυμούσε να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας.Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι κ.κ. Παπανδρέου και Σημίτης, «ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρότεινε στον πρώην Πρωθυπουργό είτε να εξακολουθήσει να ηγείται του ψηφοδελτίου της Α΄ Πειραιά, είτε να ηγηθεί του ψηφοδελτίου της Α΄ Αθήνας».«Η πρόταση αυτή δεν έγινε αποδεκτή από τον πρώην Πρωθυπουργό, ο οποίος απάντησε ότι, εάν δεν ηγηθεί του ψηφοδελτίου Επικρατείας, δεν επιθυμεί οποιαδήποτε άλλη θέση»,
Τα Νέα on-line

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Βάζουν λάμψη στις λίστες του ΠΑΣΟΚ !



Ανοιχτά μέχρι το παρά πέντε θα μείνουν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ αφού η Ιπποκράτους περιμένει απαντήσεις από διακεκριμένες προσωπικότητες και «λαμπερά» πρόσωπα στα οποία έχει προτείνει την κάθοδό τους στη Βουλή. Η συντριπτική πλειονότητα των ονομάτων που θα πλαισιώσουν τις πράσινες λίστες θα γίνει σήμερα (Πέμπτη) οπότε και θα συνεδριάσει το Εθνικό Συμβούλιο του Κινήματος που θα κληθεί να επικυρώσει τις επιλογές της επιτροπής αξιολόγησης.
Τα Νέα On -line

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ .....


Καταϊδρωμένος ξύπνησε ο Στέργιος ....


Είδε ότι είχαν εκλεγεί ο Βαγιωνάς, ο Φλωρίνης και ο Λαφαζάνης ..... και κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ .....

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Ραγδαίες εξελίξεις μετά την ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ :

Δεν θα είναι υποψήφιος ο Αλέκος Αλαβάνος !
Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου γνωστοποίησε με λιτή ανακοίνωσή του ο Αλέκος Αλαβάνος. Σε μια πρώτη αντίδραση για την απόφαση του Αλέκου Αλαβάνου, πηγές προσκείμενες στην ηγεσία του ΣΥΝ δήλωσαν: «Επιθυμούμε να είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης, όπως όλα τα στελέχη μας».Εν τω μεταξύ, την Τρίτη αναμένεται να ξεκαθαρίσει τη στάση της και η Ανανεωτική Πτέρυγα του ΣΥΝ, που διαφώνησε και καταψήφισε την συναινετική πρόταση Τσίπρα προς τον ΣΥΡΙΖΑ για ψηφοδέλτιο από όλες τις συνιστώσες, χωρίς επικεφαλης.
Τα ΝΕΑ On-line

Εφικτός ο στόχος της αυτοδυναμίας σύμφωνα με τις μετρήσεις

Μεγάλο προβάδισμα ΠΑΣΟΚ σε όλα τα γκάλοπ
Mε μεγάλο προβάδισμα που ξεπερνά ακόμη και τις έξι μονάδες εισέρχεται το ΠΑΣΟΚ στην προεκλογική περίοδο, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον κυριακάτικο τύπο. Παράλληλα, οι μετρήσεις δείχνουν ότι είναι εφικτός για το ΠΑΣΟΚ ο στόχος της αυτοδυναμίας, ιδίως στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ μείνει τελικώς εκτός Βουλής. Όλα τα γκάλοπ δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται κοντά στο εκλογικό όριο του 3%. Σύμφωνα με τον νόμο Σκανδαλίδη, που θα ισχύσει στις προσεχείς εκλογές, το όριο της αυτοδυναμίας εξαρτάται από το ποσοστό των κομμάτων που μένουν εκτός βουλής. Έτσι αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατορθώσει να συγκεντρώσει το 3%, το πρώτο κόμμα θα έχει αυτοδυναμία με το 40% των ψήφων.Η ψαλίδα πάντως υπέρ του ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλη και κυμαίνεται από το 5,7% (Rass για το Παρόν) έως το 6,7% (Κάπα Research για «Το Βήμα»). Ίδιους συσχετισμούς καταγράφουν και οι υπόλοιπες σφυγμομετρήσεις: Η MRB (για τη Real News) προσδιορίζει τη διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στις 6 μονάδες, ενώ η ALCO (για το Πρώτο Θέμα) στις 6,3%.
Τα ΝΕΑ On-line

Γιατί δεν πήγε στη ΔΕΘ ο Σουφλιάς...

Θέλει να γίνει Πρόεδρος Δημοκρατίας την άνοιξη αν ο Καρ. Παπούλιας δεν είναι πάλι υποψήφιος και το ΠΑΣΟΚ υποχρεωθεί να αναζητήσει πρόσωπο από την κεντροδεξιά!
Ο Γιώργος Σουφλιάς ήταν ο μόνος υπουργός που δεν πήγε στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ, χωρίς να δώσει καμία δημόσια εξήγηση. Ορισμένοι νόμισαν ότι πήγε για να μην αποδοκιμαστεί επειδή εισηγήθηκε τις εκλογές. Ο πραγματικός λόγος είναι άλλος. Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ θέλει να μεταβληθεί σε εφεδρεία για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τις προάλλες είπε άλλωστε ότι τον ενδιαφέρει το "εθνικό συμφέρον"...
Press-gr

"Βέτο" Μητοστάκη για τον Κυριάκο...

Εξασφάλισε από τον Καραμανλή τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Ποιο "αντάλλαγμα" προσέφερε.
Μπορεί αρκετοί βουλευτές της ΝΔ να βγήκαν ήδη εκτός ή να κινδυνεύουν να μείνουν εκτός ψηφοδελτίων, όμως αυτός που θα μετέχει σίγουρα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Κ. Καραμανλή και εξασφάλισε τη συμμετοχή του γιού του, παρά την εμπλοκή στην υπόθεση Siemens. Ουσιαστικά ο κ. Μητσοτάκης έθεσε "βέτο" απέναντι σε οποιαδήποτε σκέψη για τη μη συμμετοχή του Κυριάκου. Και το "αντάλλαγμα" που προσέφερε ήταν να μην δημιουργήσει προβλήματα στον Κ. Καραμανλή. Τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές. Είναι κι αυτός ένας λόγος που η Ντόρα τηρεί νομοταγή στάση και λέει ότι δεν θα θέσει θέμα ηγεσίας μετά τις εκλογές.
Press-gr

Σε γυάλινο κλουβί ο Καραμανλήs...

Με βαριά «τραυματισμένη» την προσωπική του πολιτική αξιοπιστία, ο πρωθυπουργός, Κ. Καραμανλής, εμφανίστηκε το διήμερο των εγκαινίων της ΔΕΘ στην πρώτη του ολοκληρωμένη προεκλογική κίνηση σαν να διεκδικεί για πρώτη φορά την εξουσία...
Οι παρεμβάσεις του, τόσο το βράδυ του Σαββάτου στην ομιλία του στις παραγωγικές τάξεις όσο και χθες στη συνέντευξη Τύπου, είχαν έναν και μόνο στόχο: να...... προβληθεί η δική του πολιτική εικόνα ως το ισχυρότερο «χαρτί» της ΝΔ εν όψει των εκλογών της 4ης Οκτώβρη.Ο κ. Καραμανλής έδειξε ότι εξακολουθεί να βρίσκεται σε έναν «γυάλινο πύργο», καθώς δεν αναγνώρισε λάθη και παραλήψεις και περιορίστηκε σε ορισμένα ψήγματα αυτοκριτικής της μορφής «κανείς δεν είναι τέλειος».Δεν μπόρεσε δε να απαντήσει επαρκώς στο κρισιμότερο ίσως ερώτημα αυτής της προεκλογικής περιόδου: Γιατί δεν υλοποίησε όλα όσα σήμερα εξαγγέλλει τα τελευταία πεντέμισι χρόνια;
Nonews-NEWS

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

«Σας ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης και αυτοδυναμίας»

Ψήφο εμπιστοσύνης για τον ίδιο και ψήφο αυτοδυναμίας για το ΠΑΣΟΚ ζήτησε χθες το βράδυ ο Γιώργος Παπανδρέου στην πρεμιέρα της προεκλογικής εκστρατείας του Κινήματος που συνέπεσε με τον εορτασμό για την 35η επέτειο από την 3η του Σεπτέμβρη. Μιλώντας μπροστά σε μια εντυπωσιακή για τα δεδομένα της εποχής λαϊκή συγκέντρωση στο Θησείο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάλεσε τον λαό να πυκνώσει τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ και να του εμπιστευθεί την τύχη της χώρας, επαναλαμβάνοντας ότι επιβάλλεται πλέον μια νέα πορεία εθνικής ανάτασης για τη χώρα και τους πολίτες. Ανήγγειλε μάλιστα ότι την προσεχή εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσει ολοκληρωμένο σχέδιο. Ο κ. Παπανδρέου, που δεσμεύθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ ως αυριανή κυβέρνηση, αλλά και ο ίδιος ως πρωθυπουργός θα συγκρουστεί με κάθε αντίληψη και κατεστημένο που κρατά τον τόπο μας πίσω, υπογράμμισε ότι «κριτής μας και μόνος μας κριτής, ήταν, είναι και θα είναι ο ελληνικός λαός. Σε αυτόν λογοδοτούμε και σε κανέναν άλλο».
Τα Νέα On-line

Ξαδελφοκτονία και διάλυση στη Ν.Δ. !

Κατάσταση διάλυσης δημιουργεί στη Ν.Δ. η απόφαση του Κων. Καραμανλή να επισπεύσει τις κάλπες. Το πρώτο μεγάλο χτύπημα κατά του Πρωθυπουργού ήρθε από τον Μιχ. Λιάπη, αποκαλύπτοντας ένα τεράστιο ρήγμα ανάμεσα στους «κληρονόμους» του ιδρυτή της συντηρητικής παράταξης και προαναγγέλλοντας συνταρακτικές εξελίξεις στο κόμμα μετά τις εκλογές.
Τα Νέα On-line

ΘΑ ΔΙΑΣΠΑΣΘΕΙ Η ΝΔ !






Μαίνεται και οξύνεται στο έπακρο η εσωκομματική διαπάλη μέσα στη ΝΔ. Πιστεύω ότι μετά την ήττα της στις εκλογές της 4ης Οκτ.2009, ή το αργότερο μετά την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, θητείας 2010-2015, η ΝΔ θα διασπασθεί, με μεγάλο κομμάτι τούς καραμανλικούς και με μικρό τούς μητσοτακικούς και λοιπές αμερικανόδουλες δυνάμεις...
press.gr

ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2009 !!!

press.gr


Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Μετά το διάγγελμα πήγε για παιδάκια...

Σε χασαποταβέρνα στην Ραφήνα ...
Μετά την κόπωση , φυσικό ήταν ο άνθρωπος να ήθελε να χαλαρώσει . Και τι πιο καλό (για τα γούστα του) από ένα ιδιαίτερα γευστικό φαγητό με καλή παρέα.Έτσι μετά το διάγγελμα, πήρε δυο...επιχειρηματίες (όχι από τις φίρμες) φίλους του, και με το διευθυντή της φρουράς του, πήγαν στην γνωστή χασαποταβέρνα της Ραφήνας. Καταλαβαίνετε τι παιδάκια και κοντοσούβλια δούλεψαν.
Τα' χει αυτά η κόπωση...
Nonews-News.gr

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σήμερα ο Κώστας Καραμανλής!

Κάλπες στις 4 Οκτωβρίου
Την πολιτική πλατφόρμα της εκλογικής αναμέτρησης του Οκτωβρίου αναμένεται να δώσει στα κυβερνητικά στελέχη του ο πρωθυπουργός, κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου το πρωί της Πέμπτης. Εν συνεχεία, ο Κ.Καραμανλής θα μεταβεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να του ζητήσει διάλυση της Βουλής. Κατά το τηλεοπτικό «διάγγελμά» του το βράδυ της Τετάρτης ο πρωθυπουργός εξήγησε τους λόγους που καθιστούν αναγκαία την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και περιέγραψε το διακύβευμα των εκλογών αυτών, θέτοντας στο επίκεντρο την οικονομία.Ο πρωθυπουργός δεν όρισε ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, όμως όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι θα είναι στις 4 Οκτωβρίου. Ο κ. Καραμανλής έχει ήδη ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια για τις αποφάσεις του και θα μεταβεί στις 12:00 στο Προεδρικό Μέγαρο για να του ζητήσει διάλυση της Βουλής.
Τα ΝΕΑ On-line

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΚΛΟΓΕΣ ....

Άντε να πηγαίνετε παραμυθάδες !!!

Να δούμε τι αφήσατε όρθιο !!!


Πάρτε και τον ....Τζίτζιο μαζί σας ....


Τον Ζωγράφο αφήστε τον. Έχει παιδιά να προικίσει .....

ΤΟ ΛΑΒΑΜΕ !!! ..........ΤΟ ΛΑΒΑΜΕ !!!

Επιτέλους πήραμε την αναφορά της αντιπολίτευσης προς εισαγγελείς κ.λ.π. για :

"τον τρόπο διαχείρησης των οικονομικών πόρων της Νομαρχίας",

που θα συζητηθεί πολύ (και ήδη συζητιέται) το επόμενο διάστημα.

Σας το δίνουμε να μην χασομερούμε άλλο και θα το σχολιάσουμε αργότερα....





.

.

.

.

.

.

.

.

.

Τα blogs (και οι .....Λακεδαιμόνιοι) μπορούν φυσικά να το χρησιμοποιήσουν ακόμη και χωρίς αναφορά πηγής.

Με τι μούτρα;...

Ένα απο τα σημαντικότερα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει η κυβερνητική παράταξη σε περίπτωση προκηρυξης πρόωρων εκλογών απο τον πρωθυπουργ όθα είναι ποιο θα είναι το πολιτικό διακύβευμα αυτών των εκλογών. Όχι για ποιον λόγο προσφεύγουν στον λάο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα αλλά για ποιο λόγο ζητούν ο κόσμος να τους εμπιστευθεί για άλλη μια φορά. Για την ποιότητα της διακύβερνησης του; για την απουσία και του παραμικρού μέτρου που θα θύμιζε τον γνήσιο φιλελευθερισμό που διαλαλεί ότι πρεσβέύει η Νέα Δήμοκρατία ή για την φαντασία που επέδειξαν ορισμένα απο τα στελέχη του στην κατασπάθιση του δημοσίου χρήματος;
press.gr

Εκλογές στις 4 Οκτωβρίου;...

Την απόφασή του για πρόωρες εκλογές τον Οκτώβρη ετοιμάζεται να ανακοινώσει ο Κώστας Καραμανλής. Ο Πρωθυπουργός θα προβεί κατά πάσα πιθανότητα αύριο σε τηλεοπτικό «διάγγελμα», με στο οποίο δεν θα μιλά ξεκάθαρα για εκλογές. Την Πέμπτη το πρωί, ο Καραμανλής,θα συγκαλέσει έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο και αμέσως μετά θα μεταβεί στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια. Αμέσως μετά θα κάνει δηλώσεις με τις οποίες και θα ανακοινώσει την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Αυτό το σενάριο κυκλοφορεί από το πρωί στα δημοσιογραφικά γραφεία. Εφόσον ο κ. Καραμανλής προχωρήσει στην προκήρυξη εκλογών τις επόμενες ημέρες, τότε αυτές θα πραγματοποιηθούν στις 4 Οκτωβρίου, αφού το Σύνταγμα προβλέπει ρητά ότι θα πρέπει να διεξαχθούν εντός 30 ημερών από την ημέρα διάλυσης της Βουλής.
press.gr

ΣΕ ΡΟΛΟ ΓΕΩΡΓΑΛΑ (ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ) Ο κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΥ !!!


Με δική του εντολή κόβονται τα δελτία τύπου της αντιπολίτευσης από το site της Νομαρχίας, όπως ομολόγησε στο τελευταίο Νομαρχιακό Συμβούλιο.(Δίνει εντολή στόν Εμμανουήλ, ο οποίος Εμμανουήλ την εφαρμόζει και όπου αλλού μπορεί. - π.χ. TV SUPER, HALKIDIKI-NEWS κ.λ.π.)


Δηλαδή κάνει ότι ακριβώς ο "κυβερνητικός εκπρόσωπος" και μέγας λογοκριτής της δικτατορίας Γεώργιος Γεωργαλάς !!!


Ο Γεωργαλάς τα έκοβε σαν "αντεθνικά", ο Γιώργου τα κόβει σαν ....."υβριστικά".




.
.










Ο Γεωργαλάς της δικτατορίας .........Ο Γιώργου της Νομαρχίας ......

Σημίωση: Δεν μπορέσαμε να βρούμε καλύτερη φωτογραφία αν και ψάξαμε εφημερίδες μιας δεκαετίας. Όλο τον ....Τζίτζιο βρίσκαμε !!! Τζάμπα παιδεύεται ο άνθρωπος τόσα χρόνια.

Και αυτή που βρήκαμε είναι από μιά ομαδική φωτογραφία του ....1998 !

Και δέστε ομοιότητα !!!

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ !!!

Τι κάθονται και παρακαλάνε;
Διαμαρτυρήθηκε χθες η μειοψηφία του
Νομαρχιακού Συμβουλίου Χαλκιδικής γιατί η πλειοψηφία δεν επιτρέπει να αναρτούνται από την αρμόδια υπηρεσία οι ανακοινώσεις της στο site της Νομαρχίας.
Μεγάλη κουβέντα έγινε, αλλά από όσα είδαμε στις τοπικές τηλεοράσεις, καταλάβαμε πως αποτέλεσμα μάλλον δεν βγήκε.
Και λέμε εμείς τώρα, γιατί δεν κάνει η μειοψηφία του Ν.Σ. ένα δικό της site; Ας είναι και blog που λέει ο λόγος, …για να γράφει όλα όσα θέλει, όποτε θέλει και χωρίς να υποχρεώνεται σε κανέναν.
από Cholomontas

Σε λίγο στο στίγμα: Ποιός είναι ο λογοκριτής ;;;

ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΙΣΧΡΟΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ


Ο προαστιακός (!!!)
.."Προαστιακή σιδηροδρομική γραμμή που θα
συνδέσει το αεροδρόμιο “Μακεδονία” με την Επανωμή και τα Νέα Μουδανιά σχεδιάζει να χαράξει η ΕΡΓΟΣΕ, σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών.
“Η γραμμή αυτή θα αποφορτίσει την οδική κίνηση προς τη Χαλκιδική και θα βοηθήσει την επέκταση του αστικού ιστού της Θεσσαλονίκης προς την κατεύθυνση αυτή, διευκολύνοντας και τη μεταφορά τουριστών”, τόνισε ο κ. Στυλιανίδης κατά την επίσκεψή του στον επιβατικό σιδηροδρομικό σταθμό.
Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός, το επόμενο εξάμηνο θα επεκταθεί ο προαστιακός Θεσσαλονίκης προς την Έδεσσα και το Κιλκίς, ενώ τους επόμενους δύο μήνες θα είναι έτοιμο το σχέδιο προκειμένου να γίνει η έναρξη της κατασκευής εμπορευματικού διαμετακομιστικού κέντρου του ΟΣΕ στο στρατόπεδο “Γκόνου”, στον Δενδροπόταμο.
Εγκαινιάζοντας νωρίς το πρωί τις νέες εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ο κ. Στυλιανίδης επισήμανε ότι επεκτείνεται το πρόγραμμα του υπουργείου για την ανανέωση του στόλου των λεωφορείων των ΚΤΕΛ
"Πηγή: Εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Ολο το θέμα εδώ:Με τρένο στη Χαλκιδική.
από Cholomontas

"Είναι κρίμα που είχατε υπουργό (σ.Ρ. Πάχτας) και δεν σας έκανε το δρόμο για Θεσσαλονίκη!
Εγώ δε σας υπόσχομαι, το υπογράφω (χτυπάει το χέρι στο γραφείο!) το 2007 ο δρόμος αυτός θα είναι έτοιμος!"
2004, στη Νομαρχία Χαλκιδικής!
από ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ
Σωστά, μόνο η χρονιά της επίσκεψης είναι λάθος. (Ιούλιος 2005)